+373 22 442 318

+373 79 403 338

Despre companie

Suntem Lideri în domeniul
automatizării complexe a evidenței.

Prioritatile noastre

Inovatie
Calitate
Flexibilitate
Complexitate
Domenii de activitate
  1. Vânzare de produse software și soluții industriale 1C: pentru producție, întreprinderi comerciale, servicii etc.
  2. Implementare și întreținere: furnizăm servicii pentru diagnosticarea proceselor de afaceri, implementarea, informarea regulată și suportul tehnologic.
     
  1. Dezvoltare: dezvoltăm soluții specializate care ajută la automatizarea proceselor individuale de afaceri.
  2. Automatizarea completă: oferim atât soluții software cât și hardware pentru automatizarea diferitelor spații comerciale, depozite și restaurante.

Statutul companiei

1C:Distribuitor


Compania noastră este distribuitorul oficial al produselor software 1C în Moldova. Statutul permite prezența și sprijinul rețelei de parteneriat.

1С:Franchising


În 2007 am primit statutul de  «1С:Franchising », care confirmă parteneriatul oficial cu compania 1С şi certificatul pentru deservirea completă a sistemei programelor de afaceri «1С:Întreprindere».

Centrul Învăţămîntului Certificat (CÎC)


Statutul Centrului Învăţămîntului Certificat (CÎC) permite companiei să instruiască utilizatorii să lucreze cu sistemul de programe «1С:Întreprindere 8», în conformitate cu cursurile de dezvoltare 1С.

Centrul Automatizat de Certificare (CAC)Statutul Centrului Automtizat de Certificare al companiei 1С (CAC). Statutul ne permite de a petrece testare pentru obţinerea certificatului personalizat «1С:Profesional».

Centru de Elaborare

Statutul "Centrului de dezvoltare a soluțiilor de tiraj pe platforma 1C: Întreprindere" confirmă prezența experienței și a competenței pentru producerea, dezvoltarea și întreținerea soluțiilor de tiraj pe platforma 1C: Întreprindere.

Compania noastră a dezvoltat solutii de tiraj:
"1C:Întreprindere 8. Amănuntul pentru Moldova",
"1C:Întreprindere 8. Contabilitatea pentru Moldova",
"1C:Întreprindere 8. Gestionarea companiei pentru Moldova".

Candidat în Centrul de Verificarea Competenței de Producere


Statutul confirmă prezența competențelor de bază în compania noastră pentru produsul software "1C: Gestionarea întreprinderii de producere 8" și "1C: Gestionarea întreprinderii 2", precum și prezența specialiștilor în principalele subsisteme ale produsului.

Partenerii nostri

Lăsa-ți numărul de telefon, noi revenim cu un apel